Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на ГТВ от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами според мен няма нищо сложно. Примерно някой ако е планирал, или планира кратко посещение по черноморието (в частност някой къмпинг) да сподели дата и място, а всеки който има желание ще се настрои според възможностите за свободно време и ще се съберем. Или просто да се фиксира място и дата. Ето и в момент на криза какво се случва с туристическия пазар http://www.dnes.bg/bulgaria/2009/07/...promocii.74256.

п.с. Имайте в предвид, че месец август е традиционно отпускарски, тогава и цените може да се променят, но няма да е фатално.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 17:57.

Comment

Дайте да направим една пробна сбирка в София да се видим от тук колко ще се съберем и да обсъдим вариантите?
      GTV

Comment

Като дата аз мога да предложа 1-2 Август ( пада се събота и неделя ), за място нямам претенции където кажете - може да пусна анкета засега местата са София, Пловдив, Плевен, Стара Загора и Южното черноморие, ако няма други предложения пускам анкета, но все пак е добре да се уточнят местата по черноморието
        sigpic
        GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
        Lulin Group Ltd.

Comment

За тези дати за СтЗ съм навит (сещайте се защо), що се отнася за морето от 5.08 до към 22.08 съм там така че не ме притеснява дестинацията. Но Сф ше ми се падне далече, но и за там мога да намеря някакво извинение така, че...................бе казвайте къде и тва е
          "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
          sigpic

Comment

казвате кога и сме там с гадта
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Колеги от 20.07 до 02.08 съм в Балчик/намира се до Варна/аз по принцип съм от там. Такаче ако има навити за сбирка на морето мога да организирам нещата. Може цяла вила да уредия и евентоално купонче на яхта. За вилата най-вероятно ще стане за без пари или в най-лошия случай нещо символично. И за яхтата ако не са е продали мойте хора пак ще е доста евтино. Поздрави на всички сектанти. Иначе за сбирка в София ако е тея дни съм на линия.
              Alfa Romeo GTV

Comment

Балчик е малак град и няма нито едно ГТВ/еб.../ и немога да си представя ако се навиете какво шоу ще бъде 10/15 ГТВ-та в колона. Ще сме атракцията на града
                Alfa Romeo GTV

Comment

Ами Алфредо пусна темата, нека честа е негова и да избере едно място прозизволно от изброените примерно.
                  Който може, ще се присъедини.
                  Мен също ми се иска да се видим.
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                    Ами Алфредо пусна темата, нека честа е негова и да избере едно място прозизволно от изброените примерно.

Дайте ако искате една среща в София примерно неделя /19.07/ и да обменим някакви идеи и после да пишем в форума да уточним и с другите колеги.
                    Alfa Romeo GTV

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                      Глупости трябва да се съобразим с всички, така че пускам анкета с изброените места за да няма сърдити, на мен най много ми допадна идеята за Балчик и за яхтата - ще е лудница
                      sigpic
                      Lulin Group Ltd.

Comment

• Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                        Дайте ако искате една среща в София примерно неделя /19.07/ и да обменим някакви идеи и после да пишем в форума да уточним и с другите колеги.
                        Навит
                        sigpic
                        Lulin Group Ltd.

Comment

• Aз в Балчик бях преди две седмици.
                          Гласувах "Друго", защото предпочитам да е някъде по-близо до София.

Ако е далеч, като стане ясно къде ще е точно, ще кажа, дали ще мога да участвам.

Поздрави!
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Много бих се радвах ако се състой такава среща. За мен е най-удобно да е в града в който живея -Пловдив, но съм навит да е и другаде.С удоволдтвие ще дойда.

Comment

• Първоначално публикувано от Chiko Покажи съобщение
                              Много бих се радвах ако се състой такава среща. За мен е най-удобно да е в града в който живея -Пловдив, но съм навит да е и другаде.С удоволдтвие ще дойда.

То с тея 5 гласа и всички различни май няма да има нищо. Но все пак офертата ми важи който иска да дойде до Балчик да свирка ще му уредя спането.
                              Alfa Romeo GTV

Comment

• Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                                То с тея 5 гласа и всички различни май няма да има нищо. Но все пак офертата ми важи който иска да дойде до Балчик да свирка ще му уредя спането.
                                Аз харесвам идеята за Балчик, но мисля че за всички ни най удобно ще е срещата да е в Пловдив или Стара Загора - понеже за колегите от софия е далеч морето а конкретните 2 града са горе долу по средата на картата
                                sigpic
                                Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                                X